Masz dość ręcznego uzupełniania rezerwacji?
Przy linkach do kalendarzy rezerwacja z innego serwisu trafia do Ciebie jako zablokowana data, którą uzupełniasz sam. W planie Max channel manager wprowadza ją jako pełną rezerwację, z danymi gościa i kwotą, w chwili jej złożenia.
Zobacz, jak to działa