Eleged van a foglalások kézi kiegészítéséből?
Naptárlinkekkel egy másik oldalról érkező foglalás lezárt dátumként jelenik meg, amit neked kell kiegészítened. A Max csomagban a channel manager teljes foglalásként hozza be, vendéggel és összeggel együtt, abban a pillanatban, amikor létrejön.
Nézd meg, hogyan működik